Scania Ağına Flash Nakil Vasıtaları da Eklendi

03 Kasım 2008 Pazartesi 22:51

Scania Ağına Flash Nakil Vasıtaları da Eklendi

Scania’nın 23. Yetkili Servis noktası olan Flash Nakil Vasıtaları, İstanbul’un en önemli lojistik noktalarından biri olan Hadımköy’de resmi açılışını gerçekleştirdi. Müşterilerine hep daha iyi hizmet ulaştırmak için yetkili satıcı ve servis ağını sürekli geliştiren Doğuş Otomotiv, 2008 yılı içerisinde 5. yetkili noktasının açılışını gerçekleştirdi.

Türkiye’nin en fazla satılan ithal çekici markası Scania müşterilerine hep daha iyi hizmet üretebilmek adına yeni yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Müşterilerinin sürekli operasyonda kalmasını sağlayan, ihtiyaç duydukları her noktada hizmeti en kısa sürede kendilerine ulaştırabilmek konusunda en büyük rolü üstlenen yetkili satıcı ve servis noktaları, sürekli gelişiyor.

Avrupa ve Anadolu’yu birbirine bağlayan, sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın en önemli lojistik şehirlerinden biri olan İstanbul, önemli adette nakliye operasyonuna ve nakliye firmalarına ev sahipliği yapmaktadır. Scania - markalası için, Avrupa yakasında kara yollarının kesiştiği nokta olan Hadımköy yeni yetkili satıcı ve servis noktası olarak belirlenmiş ve Flash Nakil Vasıtaları ile yapılan değerli işbirliği ile hizmet noktası yatırımı tamamlanmıştır.

Flash Nakil Vasıtaları, Scania markasına hizmet vereceği Hadımköy tesisini 2500m² kapalı, 6000m² açık olmak üzere toplam 8500m² alanda son teknoloji ekipman yatırımlarıyla tamamlamıştır. 30 kişilik ekibi uzman eğitmenlerden eğitimler alarak yetiştirilmiş ve tam kapasite satış ve servis hizmeti sunmaya başlamıştır. Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Üyeleri, Scania Genel Müdürü Tolga Senyücel, Doğuş Oto Genel Müdürü Zafer Başar, Flash Nakil Vasıtaları Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Gedikbaşı başta olmak üzere birçok Doğuş Otomotiv ve Flash Nakil Vasıtaları yöneticileri ve çalışanları ile İsveç ve Almanya’dan özel olarak Türkiye’ye gelen Scania ve Krone yöneticilerinin katılımı ile 28 Ekim tarihinde büyük bir törenle görkemli tesisin resmi açılışı gerçekleştirildi.

Açılış töreninde konuşma yapan Burhanettin Gedikbaşı İstanbul’da böylesine önemli bir tesisin açılışını yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi; “Uzun süredir İstanbul Avrupa Yakası’nda otomotiv konusunda sahip olduğumuz deneyimlerimiz olsada, Scania gibi Dünya’nın en önemli markalarından birinin Türkiye’nin lojistik anlamda en kritik noktalarından birinde yetkili satıcı ve servis hizmetini gerçekleştirecek olmaktan dolayı büyük bir heyecan duyuyoruz. Açılışa gelene kadarki tüm süreçte Doğuş Otomotiv’i daha yakından tanıma fırsatı yakaladık. Böylesine kurumsal, müşteri odaklı, yetkili satıcı ve servisleriyle büyüyen bir firmayla çalışmaktan dolayı ayrıca büyük memnuniyet duyuyoruz. Doğuş Otomotiv ile birlikte, otomotiv sektöründeki tecrübelerimizle, müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için tüm ekibimizle var gücümüzle çalışacağız, bu değerli markaları başarıyla temsil edeceğiz.” dedi. Burhanettin Gedikbaşı’nın konuşmasının ardından Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar gerçekleştirdiği konuşmasında Türkiye’de başarılı bir satış performansı kaydeden, ithal ağır vasıta sektörünün lider markası Scania ile İstanbul Avrupa Yakası’ndaki yeni satış ve servis noktasının resmi açılışında bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirtti ve sözlerine şu şekilde devam etti; “ 1994 yılından bugüne distribütörlüğünü üstlendiğimiz Scania gerek müşteri ilişkilerinde gerekse satış ve satış sonrası hizmetlerdeki başarılarında her zaman Doğuş Otomotiv’in “beklentilerin üzerinde yaratıcı hizmet” anlayışı ile doğrudan örtüşen anlayışla operasyonlarını yürüten markalarımız. Geçtiğimiz yıl her iki markamız da büyük bir ivme kazanarak ithal ağır ticari araç pazarında performansları ile bir adım daha öne çıktılar. Aynı başarılarını bu yıl da devam ettiriyorlar.” dedi. Aclan Acar Flash Nakil Vasıtaları Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Gedikbaşı’na açılışın anısına üzerinde temsili bir bir fren diski olan plaket hediye etti. Aclan Acar fren diskinin anlamını ise şu sözlerle dile getirdi; “ Formula 1 yarışlarında başarılı olan yarışmacılar gazı kullanmalarıyla değil freni kullanmalarındaki yetenekleriyle başarıya ulaşmaktadırlar. Bende Burhanettin Bey’e bu fren diskini hediye ederek yeri geldiğinde doğru frenlemelerle başarıya ulaşmalarını diliyorum.”

Doğuş Otomotiv Scania Markası Genel Müdürü Tolga Senyücel, Scania markası ile birlikte yıllardır sürdürülebilir başarılara imza attıklarını belirterek 2003 yılından bu yana Scania markasıyla sürekli pazar payını arttırdıklarını ve liderliklerini sürdürdüklerini dile getirdi ve sözlerine şu şekilde devam etti “Doğuş Otomotiv olarak müşterimizden kazandığımızı yeniden müşterimize yatırma felsefesiyle hareket etmekte ve yalnızca satış, satış sonrası ve pazarlama alanında hizmet vermekle kalmamakta, aynı zamanda üretim yatırımları da gerçekleştirmekteyiz.” Tolga Senyücel konuşmasını şu sözlerle tamamladı; “ Scania markası, başarılı operasyonlarına devam ederken, başarı halkamızın en önemli zincirleri olan yetkili satıcı ve servislerimizle büyümeyi sürdüreceğiz. Tüm bu kriterleri tam olarak karşılayan Scania yetkili satıcı ve servisimiz Flash Nakil Vasıtaları ile birlikte yepyeni başarılara imza atacağımıza inancım tamdır.”

Konuşmasının ardından Flash Nakil Vasıtaları Genel Müdürü Levent Bektaş’ a açılış anısına bir plaket takdim eden Senyücel, “Sn. Bektaş eski SAT Komandosudur. Şimdi de bizim araçlarımızı başarılı bir şekilde SATacağına inanarak bu plaketi kendisine takdim ediyorum” sözleri ile konuşmasını tamamladı.

Flash Nakil Vasıtaları açılış töreni için Almanya’dan gelen Krone’nin Türkiye’den Sorumlu Bölge Direktörü Andreas Voelker gerçekleştirdiği konuşmasında şu konulara değindi; “Bugün, bu önemli törende sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Flash Nakil Vasıtaları bu tesisi çok kısa sürede çok büyük emeklerle ve fedakarlıkla tamamladı. Eminim markamızı temsil etme konusunda büyük başarılara imza atacak ve müşteri memnuniyeti konusunda öncü yetkili satıcılarımızdan biri olacaktır. Krone olarak, Türkiye’de kendimizi Doğuş Otomotiv ile evimizde hissediyoruz. Ortağımızın üstün başarısı bizi sadece 18 ayda Türkiye ithal treyler pazarının lider markası yaptı. Bu başarının bir sonucu olarak 2006 yılında Türkiye’de yatırım yapmak için Doğuş Otomotiv ile bir ortaklık anlaşması imzaladık. Tire’de en son teknoloji ile üretim yapacak tesisimizin yatırımı devam ediyor. Bu muhteşemen günün bir parçası olmamı sağladığınız için hepinize çok teşekkür ederim.”

Konuşmaların tamamlanmasının ardından, Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Üyeleri, Scania Genel Müdürü Tolga Senyücel, Flash Nakil Vasıtaları Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Gedikbaşı ve Levent Bektaş kurdeleyi keserek Flash Nakil Vasıtaları’nın resmi açılış töreninin gerçekleştirdiler. Kurdele merasiminin ardından ziyaretçiler hoş bir Trio eşliğinde tesisi gezme fırsatı buldular.

Tesis gezisi sırasında Flash Nakil Vasıtaları’nın 30 kişilik tecrübeli ve eğitimli ekibi ile tanışma fırsatı yakalayan misafirler, araç satışının yanında, yedek parça ve aksesuar satışı, tamir&bakım, boya ve kaporta hizmetlerinin sunulduğu mekanları incelediler. Bekleme salonu ve kafeterya hizmetlerini de inceleme fırsatı yakalayan misafirler tüm bu hizmetlerden çok etkilendiler.

Flash Nakil Vasıtaları, acil yol yardım aracı ve günlük 40 araca hizmet vermeye uygun servis alanı, 10.000 kalemden oluşan parça stoğu ile yalnızca satış değil satış sonrasında da müşterileri için fark yaratıyor. Flash Nakil Vasıtaları’nın, 350 m²lik kaporta atölyesinde araçlar boyaya hazır duruma getirilmektedir. Boya bölümünde astarlanan araçlar, son kat boya için boya fırınına alınmaktadır. Tüm bu işlemler, en son teknolojiye sahip özel makineler ile gerçekleştirilmektedir.

Scania müşterileriyle büyümekte, müşterilerinden kazandıklarını yeniden müşterileriyle paylaşmaktadır. Bu anlamda yalnızca yeni satış ve servis noktalarını açmakla kalmamakta aynı zamanda var olan servis ve satış noktalarını sürekli geliştirerek müşterilerine en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde sunmaktadır. Türkiye’nin en kritik lojistik noktalarından birinde konumlanmış olan Flash Nakil Vasıtaları, Scania müşterileri için beklenenin de üzerinde yaratıcı hizmetler vermeye devam edecektir.