19 Temmuz 2010 Pazartesi 10:03

Scania ve Krone Ankara Ağır Vasıta İle İzmir’li Nakliyecilerin Tercihi

Ege Bölgesi’nin önde gelen taşımacılık firmalarından biri olan Muratçay Lojistik 28 adetlik yeni alımında tercihini Scania ve Krone’den yana kullandı. Doğuş Otomotiv-Scania ve Krone Yetkili Satıcı ve Servisi Ankara Ağır Vasıta’nın yeni İzmir tesislerinde düzenlenen törenle Muratçay Lojistik’e araçları teslim edildi.

2010 yılında hızla devam ettiği teslimat törenlerine bir yenisini daha ekleyen Scania ve Krone markaları, Ege Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren Muratçay Lojistik’in de tercih ettiği markalar oldu. Muratçay Lojistik’in sene başında satın aldığı Scania çekiciden sağladığı üstün performans, araç yatırımında tekrar Scania markasını seçmesine neden olurken, firma filosuna ilk kez Krone marka treyler kattı. Muratçay Lojistik’e 2 adet Scania G 420 CA4X2HSA model çekici ve 2 adet Krone Profi Liner treyler, Scania ve Krone İzmir Yetkii Satıcı ve Servisi Ankara Ağır Vasıta’nın yeni İzmir tesislerinde teslim edildi. Teslimat törenine Doğuş Otomotiv ve Ankara Ağır Vasıta Yetkilileri ile Murat Çay Lojistik adına Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Çayır katıldı.

Çayır; araçlarının anahtarını teslim alırken yaptığı açıklamada filolarına Ocak ayında kattıkları Scania aracın katkısını gözlemlediklerini belirterek “Yeni araç yatırımımızı Scania ve Krone markaları ile yapmaya karar verdik. Ege Bölgesi’nin en büyük lojistik firmaları arasında yer almaktayız. Sürekli büyüme hedefimiz vizyonumuzu oluşturmaktadır. Müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti verebilme amacımıza Scania ve Krone ile ulaşacağımıza inanıyoruz. Sene sonuna kadar filomuzdaki Scania sayısını 100’e çıkartmayı hedefliyoruz.” dedi.

Doğuş Otomotiv adına araçları teslim eden Scania Satış Müdürü Harun Göktaş ve Krone Satış Müdürü Mert Benli ise, öncelikle Ankara Ağır Vasıta’nın 2009 yılında sergilediği başarılı satış performansını hatırlatarak “Ankara’da başlayan birlikteliğimiz şimdi İzmir’de devam ediyor. Hizmetleri ile Scania ve Krone için önemli bir yere sahip Ankara Ağır Vasıta’ya teşekkür ederiz. Muratçay Lojistik gibi bölgenin en büyük firmalarından birisine araç teslim etmenin sevincini yaşıyoruz. İşbirliğimizin devamını temenni ederiz” diye belirttiler.

Ankara Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mutlubaş ise “Konya ve Ankara’da yakaladığımız başarıya İzmir’de de ulaşmak istiyoruz. Yeni aldığımız 10 bin metrekarelik arazi üzerine yapacağımız yeni tesislerimiz ile ege bölgesindeki nakliyecilerimize satış ve servis olarak her türlü hizmeti vermeyi amaçlıyoruz” dedi.

25 yılı aşan tecrübesi, Türkiye geneline yayılmış güçlü filosu ile nakliye hizmeti veren Muratçay Lojistik, komple taşımacılığın yanı sıra şehir içi mikro taşımacılığı ve firmalara özel proje taşımacılığı hizmetleri de veriyor.

ANKARA AĞIR VASITA

Hizmetlerine başladığı 1984 yılından bu yana Scania Yetkili Satıcı ve Servisi olarak faaliyetlerini sürdüren Ankara Ağır Vasıta, şimdi İzmir tesisleri ile Ege Bölgesi’ndeki nakliyecilere hizmet veriyor. Ankara Ağır Vasıta, 2009 yılı Scania satışlarında Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarıya da imza atmıştır.

Toplam 2 bin 500 metrekarelik kapalı alanda hizmet veren Ankara Ağır Vasıta, anayol üzerinde bulunmanın avantajıyla ve müşterilerine verdikleri kaliteli hizmetle İzmir’de büyük hedefleri gerçeğe dönüştürmeyi planlıyor.

Günlük 13 araç servis girişi ortalaması ile servis hizmeti veren Ankara Ağır Vasıta’nın servis kapasitesi 22 araca kadar ulaşabiliyor. Servis bölümünde bakım-onarımın yanı sıra boya dahil olmak üzere her türlü servis hizmeti sunuluyor. Bünyesinde 2 adet acil servis aracı bulunan tesiste 17’si teknik personel olmak üzere toplam 30 kişi çalışıyor. Toplam 200 metrekarelik deposu ile yedek parça satışı da gerçekleştiriyor.

Tesislerinde eğitim uzmanı bulunduran Ankara Ağır Vasıta, müşterilerinin istekleri doğrultusunda, kendi bünyelerinde eğitim veriyor.Böylece ileri teknoloji araçların daha verimli kullanılmasını sağlarken,aynı zamanda müşterisine kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.