27 Temmuz 2012 Cuma 8:12

Scania'dan Motor ve Yakıt Sistemi Kampanyası

Scania, satış sonrası hizmetlerinde başlattığı kampanya ile müşterilerinin araçlarını ilk günkü performansına ulaştırmayı amaçlıyor. Yıl sonuna kadar geçerli olacak “Motor ve Yakıt Sistemi Kampanyası” ile birlikte, Scania kullanıcısının aracının ömrü uzatılarak, kazanmaya devam etmesi ve uzun vadede aracının değerinin korunması hedefleniyor.

Türkiye geneline yayılmış tüm Doğuş Otomotiv Scania Yetkili Servislerinde, 1 Ağustos-31 Aralık 2012 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında tam motor, yarım motor, silindir kapağı, besleme pompası, yakıt valfleri ve enjektör değişimi yaptıracak Scania araç sahipleri, parça ve işçilikte yüzde 30 indirim imkanından yararlanacak.

Model yılına bakılmaksızın tüm Scania araçlar için geçerli olacak kampanyada Scania’nın sürprizleri indirimle sınırlı kalmayacak. Tam motor revizyonu yaptıran Scania araç sahibiplerine orijinal Scania kol saati, yarım motor revizyonu yaptıranlara ise yine orijinal Scania mont hediye edilecek.

Doğuş Otomotiv - Scania hakkında

1891 yılında temelleri atılan Scania, ağır kamyonlar, şehir içi ve şehirler arası otobüsler ve deniz motorlarında önde gelen bir üreticidir. Ek olarak şirket, geniş bir yelpazede servisle ilgili ürünler ve finansman servisleri sunar. Scania, 100'ün üzerinde ülkede faaliyet gösterir ve yaklaşık 37.500 çalışanı vardır. Üretim İsveç, Brezilya, Hollanda, Arjantin, Fransa ve Polonya’daki fabrikalarda gerçekleştirilir.

Scania’nın Türkiye distribütörlüğünü 1994 yılından bu yana Doğuş Otomotiv yapmaktadır. 2012 yılında 18'inci kuruluş yılını kutlayan Doğuş Otomotiv, Türkiye'nin lider otomotiv ithalatçısı ve en büyük otomotiv distribütörlerinden biridir. Şirket, alanlarında her biri kendi sektörünün lideri konumundaki 14 uluslararası markanın temsilcisi¬dir. Doğuş Otomotiv Scania, distribütörlüğünün başlangıcından bugüne kadar 20.000 adetlik araç satış başarısı ve Türkiye’deki 18 Yetkili Satıcı ve 21 Yetkili Servis noktası ile müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.